top of page

Waarom EBitS?

Op zoek naar een partner voor het oplossen van uw ICT georiënteerde vraagstukken?

 

EBitS BV (EBitS) is een bedrijf met als missie; Het aangaan van een optimale samenwerking met haar partner, door het combineren van mensen en middelen voor het oplossen van uw IT vraagstuk. EBitS doet dit door het aanbieden van ervaren vakmensen met de juiste vaardigheden.

Over ons

Over ons

 

EBitS is in 2005 opgericht en heeft meer dan 10 jaar IT- en werving- en selectie ervaring samengebracht. De samenwerking is al in 2001 ontstaan toen Marcel Warmenhoven en Flory-Anne Versnel elkaar aan Universiteit Nijenrode ontmoeten. Nadat zij samen hun scriptie; “B2B services Brands in the IT-Market” met succesvol afsloten, besloten zij om de samenwerking, in een bedrijf, voort te zetten. EBitS werd hiermee geboren; Een organisatie dat medewerkers (ZZP’ers) inzet om uw IT vraagstuk, door optimale samenwerking tussen deze drie partijen, op te lossen

Missie

Missie

Onze missie; Het aangaan van een langdurige relatie met onze klanten en hen te helpen hun ICT georiënteerde vraagstukken vorm te geven en op te lossen. Klanten zijn voor ons bedrijven zoals het uwe, maar ook de ZZP’ers die wij inzetten. Immers een goede relatie met hen, geeft u een tevreden medewerker die er alles voor zal doen om uw vraagstuk tot een succesvol einde te brengen. Met succesvol bedoelen we, een sterke, toekomstgerichte oplossing, dat uw bedrijf helpt om een grote stap te maken naar de gewenste situatie. Geen ‘hit and run’  benadering, maar een stevig partnerschap die voordelig is voor alle betrokken partijen.

Visie

Wij werken met alle IT gerelateerde producten en diensten in alle sectoren, waardoor wij onafhankelijkheid kunnen bieden. In de markt zien wij een groot deel kortzichtigheid, waardoor er een groot deel standaard oplossingen wordt geboden, er weinig innovatie plaats vindt en er wel grote investeringen met helaas weinig resultaat plaatsvinden. Een project wordt meestal geboren door de behoefte aan een specifieke functionaliteit. Vervolgen wordt er een budget vastgesteld voor consultancy, producten en diensten om deze functionaliteit te implementeren. Gedurende dit proces zijn er weinig mensen die dan nog denken aan de synergie tussen de oude en de nieuwe infrastructuur, met als resultaat sequentiële en gedeeltelijke oplossingen. Hierdoor ontstaan er complexe systemen en problemen met complexe administraties en toe te passen technieken. TCO en ROI zijn meestal de hoofddoelen en criteria voor een project. Waarom niet zoeken naar “Mediation” en daarmee de vergelijking op een hoger abstractie niveau als gezien vanuit strategie en visie?

Wat bieden wij

Wat bieden wij

EBitS biedt u een pakket aan diensten welke ingedeeld kunnen worden naar de volgende drie groepen; quick scan services, high-end consulting services en selectie & detachering van ZZP’ers.

 

Quick scan services zijn diensten die wij als het ware “op de plank” hebben liggen en die een snel inzicht geven in specifieke probleem gebieden, u kunt hierbij denken aan; TCO, ROI, DataCenter-, IT- of Businessorganisatie.

High-end consultancy biedt u klantgerichte experts in alle mogelijke velden binnen de ICT en het bedrijfsleven. Zij hebben vaak een helikopterview en zijn in staat om een vraagstuk op te lossen op basis van uw behoefte. U kunt denken aan het stabiliseren van een omgeving tot het inventariseren van een situatie om tot de juiste inzichten te komen voor toekomstige besluitvorming.

Detachering biedt gespecialiseerde mensen in het ICT veld voor een bepaalde periode. Wij hebben vooral specialisten in ons netwerk met meerdere jaren ICT ervaring. Dit kunnen, afhankelijk van uw behoefte, onze eigen medewerkers zijn of ZZP’ers die wij inschakelen.  Wij willen de beste oplossing voor uw vraagstuk!

bottom of page